GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Emire Balık İlkokulu

03425020241
BÜLBÜLZADE MAH.136080 NOLU SK.NO16 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP
Vizyon
Mensubu olduğumuz bu yüce millet için sorumluluğunun bilincinde olan, milli ve manevi değerlere saygılı , ülkesini her bakımdan ilerilere taşıma arzusuna sahip bireylerin yetiştirilmesini hedefleyen ideal bir temel kazandıran bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Öğrencilerimizin eğitim ve öğretim hizmeti alırken onları hayata hazırlayan ,temel yaşamsal değerleri kazanma sürecinde gerekli eğitim ortamlarını hazırlayan , öğrencilerimizin kendisini keşfeden ,ulusal ve evrensel değerleri benimseyen ,ülkesine her manada katkı sunmayı arzulayan ,pozitif gelişime ve değişime açık ; Atatürk ilkelerine bağlı ; kendisine güvenen; yaratıcı ve farklı düşünebilen özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi vatansever bireyler olarak yetiştirmek
GİRİŞ:8:30 ÇIKIŞ:14.10
Ulaşım
Ulaşım Bübülzade Mahallesinde giden tüm otobüs ,minübüs ve özel araçlarla sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Karataş merkez ve Akkent Merkeze 3 dk mesafededir.Üniversite ve yeditepe,beşyüzevler mahallesine 15 dk mesafededir.
Okulumuz şehir merkezindedir.
Okulumuz ikamet kayıt alanına göre kayıt almaktadır.
Diğer Hususlar
Okulumuz Cumhuriyetimizin 100.yılında eğitim-öğretim hizmetine Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu bünyesinde hizmete açılmıştır.Kendi binası tamamlanmış olup ; 2023-2024 Eğitim öğretim yılı ikinci döneminden itibaren kendi binasında hizmet vermektedir.